Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Δελτίο Τύπου μετά το ΣΤΕ

8 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μονόδρομος διαφαίνεται η επιλογή μετά την προσφυγή στο ΣΤΕ

Στον απόηχο της σημερινής προσφυγής της «Συνθήκης των Πρεσπών» στο Συμβούλιο της Επικρατείας που την έφεραν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις, εμείς στον Ανένδοτο προασπιζόμενοι αρχικά το θεσμό της Δικαιοσύνης που προάγει τη Δημοκρατία που οραματιζόμαστε, εισπράξαμε το μήνυμα πως η προσπάθεια εξεύρεσης λύσης διά της νομικής οδού καταλήγει σε αδιέξοδο.

Η Μακεδονία στέκεται τώρα μετέωρη ανάμεσα στο Νόμο που κλήθηκε να τη σώσει μα επί της παρούσης αδυνατεί και στην αυξανόμενη αγωνία μας καθώς, μέρα με τη μέρα, παρακολουθούμε με αποτροπιασμό την υφαρπαγή της ιστορικής μας κληρονομιάς, της γλώσσας μας, της ταυτότητας μας, του πάτριου εδάφους μας, από αλλοεθνείς.

Έπειτα και από το σημερινό νομικό «μαύρο» ένας είναι ο δημοκρατικός δρόμος για να μην κυρωθεί η «Συνθήκη»: αυτός που οδηγεί στη Βουλή των Ελλήνων.

Εμείς οι Έλληνες πολίτες παύουμε απλά να διαμαρτυρόμαστε και να μένουμε σε πεπερασμένες ενέργειες. Συμφωνούμε πως το Σύστημα που, αυτή τη στιγμή, τυπώνει κηδειόχαρτο για τη Μακεδονία και όλη την Ελλάδα μόνο εκ των έσω μπορεί να καμφθεί. Το ανθελληνικό καθεστώς θα κάνει πίσω μόνο εάν δει πως μια νέα πολιτική δύναμη δημιουργείται, μεγαλύτερή του σε επιρροή και δυνατότητα δράσης.

Η δύναμη αυτή, που επιδιώκεται από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να παραμένει σκόρπια με τη μορφή ετερόκλητου πλήθους, θα είναι ικανή εφόσον δημιουργηθεί να θέσει προ των ευθυνών του τον κομματικό μηχανισμό. Θα τονίζει πως η υπογραφή της «Συμφωνίας» θα εξαφανίσει από τον πολιτικό χάρτη τους εμπλεκόμενους, ως ενόχους για εθνική μειοδοσία. Η δύναμη αυτή θα είναι λαϊκά κυρίαρχη και θα επιβάλλει τη βούλησή της απέναντι στον ενδοτικό συστημικό καθεστωτισμό.

Μέσα από την κατά μέτωπο σύγκρουση αυτής της λαϊκής πολιτικής δύναμης με το πολιτικό κατεστημένο, νικητής θα είναι ο κυρίαρχος λαός με την ευλογία του Θεού και την ευχή των προγόνων του.

Ο Ανένδοτος αγώνας για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία καλεί σε πολιτική συσπείρωση τις πατριωτικές δημοκρατικές δυνάμεις και τους ενεργούς αυτού του τόπου, ώστε να εμποδίσουμε όλοι μαζί να γίνει η «Συνθήκη των Πρεσπών» ο τάφος του έθνους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τα συλλαλητήρια σήκωσαν το Λαό όρθιο, ο Ανένδοτος Αγώνας θα τον φέρει στην εξουσία. Πρώτα εμπνεύσαμε και διοργανώσαμε ...