Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση για την επίσκεψη Μέρκελ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η φράου Μέρκελ επισκέπτεται σε λίγες μέρες το Προτεκτοράτο της, την κάποτε ελεύθερη Ελλάδα.
Θα την υποδεχτεί ο εντολοδόχος των προτεκτόρων-προστατών, ο Πρωθυπουργός, που κατά το πολύ πρόσφατο παρελθόν έστησε από τα έδρανα του ελληνικού κοινοβουλίου έναν ακόμη θίασο εντυπωσιασμού και εμπαιγμού του ελληνικού λαού πάνω στο σύνθημα “go back κ. Μέρκελ”. Μαζί τώρα θα επισπεύσουν την παράδοση του ονόματος «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς μαζί με την ελληνική ψυχή της.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, αντί για τις γερμανικές αποζημιώσεις που θα έπρεπε να μπουν ως θέμα-προαπαιτούμενο για να κατέβει η Μέρκελ από το αεροπλάνο, θα συζητηθεί το μοίρασμα με τους Τούρκους των ελληνικών υδρογονανθράκων του Αιγαίου! Στη χώρα εκείνη, λόγω φθηνών εργατικών χεριών, Γερμανοί βιομήχανοι έχουν εγκαταστήσει μεγάλες βιομηχανίες, για τις οποίες η φθηνή και άφθονη ενέργεια, είναι ζητούμενο.
Εφόσον οι προτέκτορες-προστάτες με την υπογραφή των μνημονίων, μεταξύ όλων των άλλων περιουσιακών μας στοιχείων υποθήκευσαν και τους υδρογονάνθρακές μας, μία εντολή πρόσωπο με πρόσωπο του προϊσταμένου προς τον υφιστάμενο, πάντοτε, κατά το δουλικό πρωτόκολλο, χρειάζεται…
Στον ελληνικό λαό θα ανήκαν, υπό συνθήκες ανεξαρτησίας και δημοκρατίας, τα κληροδοτήματά του μα τώρα αυτά γίνονται θησαυρίσματα αλλοτρίων. Αυτός ο ελληνικός λαός που εργάζεται με όρους υποτέλειας και όχι αφεντικού στον τόπο του, οφείλει να “υποδεχθεί” τη φράου, με την ανάλογη φιλοξενία που αρμόζει στον ερχομό κατακτητή και τυράννου όπως υποδέχθηκε προ κάποιων δεκαετιών την έλευση του Γ΄ Ράιχ: με ανάστημα υψηλό και φρόνημα ελευθερίας κι αξιοπρέπειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τα συλλαλητήρια σήκωσαν το Λαό όρθιο, ο Ανένδοτος Αγώνας θα τον φέρει στην εξουσία. Πρώτα εμπνεύσαμε και διοργανώσαμε ...