Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Δελτίο Τύπου για τις Σχολικές Καταλήψεις


24 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τις τελευταίες μέρες σε αρκετά λύκεια της Επικράτειας οι μαθητές αποφασίζουν καταλήψεις για την προάσπιση της Μακεδονίας μας.
Είναι πράγματι ενθαρρυντικό και άξιο επιβράβευσης το ότι η νέα γενιά της Ελλάδας συμμετέχει ενεργά, από το δικό της μετερίζι, στον αγώνα του ελληνικού λαού για τη διασφάλιση των εθνικών του δικαίων και κεκτημένων.
Τον αγώνα που ξεκίνησε πριν μήνες με τα δύο μεγαλειώδη συλλαλητήρια και θα συνεχιστεί έως την τελική νίκη.
Από την άλλη μεριά, είναι απολύτως κατακριτέα η προσπάθεια του συστήματος να προσδώσει φασιστικό και σοβινιστικό χαρακτήρα στη μαζική ανταπόκριση της μαθητικής κοινότητας.
Καλούμε τα παιδιά μας, το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας μας, να συνεχίσουν να αντιδρούν Δημοκρατικά και Ενωτικά, ως φάροι αγωνιστικότητας και παράδειγμα προς μίμηση για εμάς τους μεγαλύτερους.
Ταυτόχρονα, προειδοποιούμε κάθε επιτήδειο να μην επιχειρήσει να σπιλώσει ή να καπηλευτεί αυτή την αυθεντική νεανική έκφραση αγάπης για την Ελλάδα και τη Μακεδονία μας. Θα έχει την κοινή γνώμη απέναντί του οξυδερκή και αμείλικτο κριτή.
Εκ του Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τα συλλαλητήρια σήκωσαν το Λαό όρθιο, ο Ανένδοτος Αγώνας θα τον φέρει στην εξουσία. Πρώτα εμπνεύσαμε και διοργανώσαμε ...