Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

6η ΙΟΥΛΙΟΥ: ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ




ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ
την αποφράδα μέρα
που η χούντα τού καθεστώτος των ανδρείκελων της Βουλής,
ανέτρεψε πραξικοπηματικά κάθε έννοια Δημοκρατίας,
αλλάζοντας το ηρωικό 61,3% ΟΧΙ τού Δημοψηφίσματος, σε ιταμό ΝΑΙ.

Το 61,3% είναι εδώ !

Και ''ξαναψηφίζει'' ΕΔΩ

διότι πρέπει να πέσει η χούντα και να κάτσει στο σκαμνί.

Η χούντα των συνταγματαρχών, κράτησε επτά χρόνια.
Ο Έλληνας δεν θ' αφήσει τη χούντα των ανδρείκελων να μακροημερεύσει τόσο...

Ο δημοκρατικός λαός, συσπειρωμένος στον
ΦΟΡΕΑ ΑΝΕΝΔΟΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
θα την ξηλώσει σύντομα,
πριν ολοκληρώσει το εθνοκτόνο έργο της που επιχειρεί
με την παράδοση τού ονόματος της Μακεδονίας μας σε αλλοεθνείς.




Το ιστορικό τού πραξικοπήματος:

  • Την 6η Ιουλίου του 2015, η πολιτική ηγεσία της Χώρας, σφετεριζόμενη τη θέση της στο πολίτευμα και στον κρατικό μηχανισμό, αντέστρεψε πραξικοπηματικά την (εκ του Συντάγματος προκύπτουσα) θέση της και, ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ  (που στο Δημοψήφισμα αποφάσισε ΟΧΙ, με 61,3%) ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥ, ανατρέποντας  την ίδια την έννοια της Δημοκρατίας, όταν μετέτρεψαν το ηρωικό ΟΧΙ σε ιταμό ΝΑΙ και έκτοτε αποφασίζουν και διατάσσουν τον λαό σύμφωνα με τις δικές τους επιλογές οι οποίες, ακόμη χειρότερα και από τη χούντα των συνταγματαρχών, δεν είναι καν δικές τους, αλλά είναι αποφάσεις εξωχώριων δυνάμεων, με συμφέροντα αντίθετα από αυτά των Ελλήνων.

  • Το πραξικόπημα αυτό, δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από το πραξικόπημα τής 21ης Απριλίου του 1967, όταν μία ομάδα στρατιωτικών, σφετεριζόμενη τις θέσεις τους στον κρατικό μηχανισμό, αντέστρεψε πραξικοπηματικά την (εκ του Συντάγματος προκύπτουσα) θέση της και, ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΟΎ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥ που, επί μια 7ετία, αποφάσιζαν και διέτασσαν τον λαό σύμφωνα με τις δικές τους επιλογές.

Η δικαιολογία που ακούγεται από τη σύγχρονη χούντα των ανδρείκελων ότι μετά από αυτή την πράξη έγιναν εκλογές (τον Σεπτέμβριο του 2015) με τις οποίες ο λαός “διέγραψε de facto” το πραξικόπημα της 6ης Ιουλίου του 2015, δεν ισχύει, όπως δεν ίσχυσε και στη δίκη των χουντικών συνταγματαρχών (που καταδικάστηκαν σε θάνατο) η διενέργεια δύο δημοψηφισμάτων που διεξήχθησαν για να τους απαλλάξουν από την κατηγορία του πραξικοπήματος.

Το σχετικό άρθρο του Συντάγματος, είναι σαφές: Άρθρο 120. 3. “O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος”.

Πότε θα κάνει ξαστεριά ;;;

Την απάντηση τη δίνει ο ΦΟΡΕΑΣ ΑΝΕΝΔΟΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Εσύ που θέλεις πραγματικά να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να αποκατασταθεί η ομαλότητα στη Χώρα, μπες στον ανένδοτο αγώνα.
Δώσε το πρώτο σου χτύπημα στη χούντα των ανδρείκελων.

Και κάτι τελευταίο: Την αποκατάσταση της βαριά πληγωμένης Δημοκρατίας, πρέπει να την αποζητούν όχι μόνον οι εξαπατηθέντες πολίτες που ψήφισαν ΟΧΙ, αλλά και όσοι ψήφισαν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα εκείνο, διότι άλλο πράγμα είναι να χάνει η (όποια) επιλογή μου και άλλο να χάνει η Δημοκρατία.
Όταν χάνει η Δημοκρατία, χάνουμε όλοι....δεν έχουμε, πλέον, καμία ασφάλεια ως πολίτες, από πουθενά.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τα συλλαλητήρια σήκωσαν το Λαό όρθιο, ο Ανένδοτος Αγώνας θα τον φέρει στην εξουσία. Πρώτα εμπνεύσαμε και διοργανώσαμε ...