Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Δελτίο Τύπου - 20/10/2018

20 Οκτ. 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όσοι αφελώς πίστευαν ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα απορριφθεί από τη σκοπιανή βουλή, διαψεύσθηκαν από την πραγματικότητα.

Η τελευταία αυτή εξέλιξη αποδεικνύει ότι, η υπόθεση της μη εκχώρησης του ονόματος και των δικαίων της Μακεδονίας μας, θα κερδηθεί μόνο με μάχη που πρέπει να δοθεί εδώ στο εσωτερικό της χώρας και όχι να περιμένουμε σωτηρία από τρίτους.

Ο Ανένδοτος Ελληνικός Λαός ξεσηκώθηκε και με τα μεγάλα συλλαλητήρια που πραγματοποίησε, έδειξε στο χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα τη βούληση του.
Το πολιτικό σύστημα όμως τον αγνόησε επιδεικτικά.

Ο Ανένδοτος αγώνας για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία, που πρωτοστάτησε στα μεγάλα συλλαλητήρια, καλεί το λαό να μην καταθέσει τα «όπλα» και να οργανωθεί.
Το ψοφοδεές, εθελόδουλο και εθνοφοβικό πολιτικό σύστημα, που οδήγησε την πατρίδα και το λαό στη χρεοκοπία, θα συνεχίσει τις υποχωρήσεις και την εκχώριση των συμφερόντων και των δικαίων του λαού για να μείνει στη θέση του.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί, με κάθε νόμιμο μέσο, μέχρι την πλήρη ανατροπή αυτού του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος της Γ' Ελληνικής Δημοκρατίας και το πέρασμα στο μέλλον, στην Δ' Ελληνική Δημοκρατία.

Η Μακεδονία εκχωρείται. Ο πλούτος της χώρας εκποιείται. Η Δημοκρατία καταλύεται. Φτάνει πια.
Τώρα, ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τα συλλαλητήρια σήκωσαν το Λαό όρθιο, ο Ανένδοτος Αγώνας θα τον φέρει στην εξουσία. Πρώτα εμπνεύσαμε και διοργανώσαμε ...