Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

«ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» Πρόσκληση ενδιαφέροντος


«ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»
Πρόσκληση ενδιαφέροντος

Οργανώσαμε τα γνωστά ως «μεγάλα συλλαλητήρια» για τη Μακεδονία, που εσείς οι ίδιοι με την αυθόρμητη παρουσία σας τα κάνατε μεγαλειώδη. Ωστόσο τα ξεκάθαρα μηνύματά τους αγνοήθηκαν εντελώς και η Πατρίδα μας ζημιώνεται ασταμάτητα.
Οι εξελίξεις είναι καταστροφικές και δεν περιμένουν. Η Ελλάδα αφέθηκε προδομένη και εγκατελειμένη από τους πάντες ΕΚΤΟΣ από το υγιές κομμάτι του λαού της, που ανησυχεί, αναζητά και έχει τη βούληση να πράξει. Και όπως έδειξαν τα γεγονότα, οι Έλληνες δεν είμαστε καθόλου ολιγάριθμοι. Το ζητούμενο είναι να ενεργήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά, γιατί πλήττονται μεν τα πάντα αλλά στην ουσία δεν έχει κριθεί τίποτε.
Κατά τη γνώμη μας, η πίεση των γεγονότων επιβάλλει τη δημιουργία ενός πολιτικού φορέα (κόμματος) ο οποίος θα έχει κύριο άξονα το κρίσιμο θέμα της Μακεδονίας και παράλληλα ένα πλήρες πολιτικό πρόγραμμα που όμως θα υπαγορεύεται από ζωτικές εθνικές ανάγκες και όχι από «ιδεολογίες» πάσης φύσεως. Ενός φορέα που θα γεννηθεί και θα λειτουργεί από όλους εμάς. Έχουμε ολοκληρώσει τον σχεδιασμό αυτού του φορέα ωστόσο δεν τον υλοποιούμε ακόμη.
Αγαπητέ μας συμπατριώτη / αγαπητή μας συμπατριώτισσα,
δεν απευθυνόμαστε σε εσένα ως πολιτικό κόμμα αλλά ως μια ομάδα Πολιτών με πατριωτική συνείδηση και οργανωτική εμπειρία. Το πρώτο και πιο βασικό δεδομένο για εμάς, είναι αν πράγματι θεωρείς αναγκαία την ίδρυση αυτού του φορέα και θέλεις να συμμετέχεις ενεργά. Αυτό μπορείς να το εκφράσεις εύκολα μέσα από το διαδίκτυο (βλ. στο κάτω μέρος). Ορίσαμε ως «Δημοψήφισμα» την καταμέτρηση του αριθμού των Πολιτών, που πιστεύουν ότι ο αγώνας για τη Μακεδονία μπορεί να προωθηθεί στο πολιτικό επίπεδο και ενδιαφέρονται να συμμετέχουν. Εφόσον στο «Δημοψήφισμα» καταγραφεί (εντός στενών χρονικών ορίων) ξεκάθαρο ενδιαφέρον των Πολιτών, μόνον τότε ο φορέας θα υλοποιηθεί και θα ξεκινήσει μια οργανωμένη και ελπιδοφόρα προσπάθεια όλων μας.
Οι εξελίξεις τρέχουν, οι διαπιστώσεις περισσεύουν, οι διαδηλώσεις ανεπαρκούν. Είναι ώρα ενότητας και πράξεων, μικρών και μεγάλων. Όσο για την ελπίδα, θα την αισθανθούμε όλοι να φυτρώνει μέσα μας με την πρώτη μικρή μας προσπάθεια. Στηριζόμαστε στην αγνή αγάπη σου για την πατρίδα και την θέληση να βοηθήσεις.
Έχουμε ευθύνη απέναντι στην Ιστορία, απέναντι στους προγόνους μας και στα παιδιά μας.

https://anendotosagon.blogspot.com/

Το παρόν κείμενο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα και μπορείτε να το αναπαράγετε αυτούσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τα συλλαλητήρια σήκωσαν το Λαό όρθιο, ο Ανένδοτος Αγώνας θα τον φέρει στην εξουσία. Πρώτα εμπνεύσαμε και διοργανώσαμε ...