Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Δελτίο Τύπου - Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας αρωγός στην εθνική μας δικαίωση

29 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας αρωγός στην εθνική μας δικαίωση

Η υπεράσπιση του δικαίου προκύπτει μεταξύ άλλων και από υποχρέωση απέναντι στο συνάνθρωπο και τη δημοκρατική κοινωνία. Η περιφρούρησή του από δόλιες ενέργειες, που σκοπό έχουν την αποδυνάμωση της ορθής σκέψης και  συνειδησιακής διαμόρφωσης, κρίνεται απαραίτητη σε έκρυθμες  συνθήκες.

Χθες, έγινε μια άνανδρη επιχείρηση από την αλβανική αστυνομία,  που άφησε νεκρό τον ομογενή μας Βουλιαρατινό Κωνσταντίνο Κατσίφα, ο οποίος, εν ζωή, απέδειξε πως η έγνοια που είχε για τον τόπο του δεν περιορίζονταν σε ευχολόγια.

Η στάση που επέλεξε το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών ενισχύει τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει . Οι δηλώσεις,  που δε θεωρούνται αντιπροσωπευτικές της διεθνιστικής επικοινωνιακής τακτικής του Υπουργείου, επιλεγμένες  σε τέτοια, ομολογουμένως θλιβερή και άξια οργής κατάσταση , ενισχύουν και υποδαυλίζουν τεχνηέντως ακραίες συμπεριφορές τις οποίες επιθυμούν διακαώς να δουν να εκδηλώνονται .Οι συνιστώσες οδηγούν και τον πλέον καλόπιστο σε συμπέρασμα  για θρασύδειλη ηγετική επιδίωξη να αποδυναμωθεί η προάσπιση του δικαίου – του εθνικού δικαίου.

Η στάση της πολιτείας θα πρέπει να διαφυλάξει τη μνήμη του ηρωικά πεσόντα Κωνσταντίνου, από τη σκύλευση καπηλευτών αξιών και ιερών στιγμών – ακόμα και αυτού του θανάτου – για ιδιοτελείς σκοπούς αναξιοκρατίας και εθνομηδενισμού.

Συλλυπητήρια στους ανθρώπους του που έμειναν πίσω. Ο Θεός να τον αναπαύει. Οι Έλληνες, ενωνόμαστε με ψυχραιμία, υπομονή και συνέπεια γύρω από τη μνήμη του, στη δύσκολη, μα άξια για ήρωες, πορεία  προς τη δικαίωση των εθνικών μας κεκτημένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τα συλλαλητήρια σήκωσαν το Λαό όρθιο, ο Ανένδοτος Αγώνας θα τον φέρει στην εξουσία. Πρώτα εμπνεύσαμε και διοργανώσαμε ...